"Wat is uw champagnemoment"?

Champagneproeverij.

Tante San’s Catering verzorgt proeverijen op maat voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Een proeverij kan op verschillende manieren worden ingevuld:

Champagneproeverij voor recepties en feestjes.

Proeverijen

Bij een grote gezellige tafel kan men 5 verschillende Champagnes proeven. Dit is een zeer leuke interactieve manier om kennis te maken met alle verschillende types Champagne. Wij vragen naar de smaak van de persoon en serveren. Men krijgt een glas en kan daarmee alle Champagnes proberen. Er is gelegenheid om van alles te vragen over Champagne en Sandra Olij beantwoord zelf ter plekke alle vragen. Leuke verhalen en weetjes horen hier natuurlijk bij. Het is de ideale champagneproeverij voor recepties en feestjes of wanneer de tijd beperkt is en wij onderdeel van een totaalprogramma zijn. We berekenen hier een standaard flessenprijs voor van Euro 45,00 per geopende fles. Daar zitten alle kosten in. Bijpassende hapjes zijn optioneel. We komen naar elke door U gewenste locatie. Bij een buitenlocatie worden ook sabreer demonstraties gegeven met een echt zwaard!

Champagneproeverij met hapjes en uitgebreide uitleg.

Proeverijen

Op een door U gewenste locatie vertelt Sandra Olij in anderhalf tot twee uur tijd alles over Champagne. U start met een heerlijk glas Champagne en bijbehorend hapje. Tussen de uitleg door krijgt U nog drie andere Champagnes met hapjes. We eindigen met Ratafia, de Champagnelikeur. Een hele gezellige avond waar U zelf actief proefnotities maakt. De kosten zijn 50 Euro per persoon inclusief 5 hapjes. De eerstvolgende proeverij bij Sandra thuis is op 31 oktober. Schrijf in en bel! Er zijn 18 plaatsen!

Dus zoekt U iets origineels voor een bruisende bruiloft, een bubbelende receptie of gezellig personeelsuitje neem contact op voor vrijblijvende offerte! bel ons! 06-10513952.