"Wat is uw champagnemoment"?

complete maaltijd.

drie-gangen diner

U kunt bij Tante San een diner bestellen. Kant en klaar bij u thuisgebracht. We hebben het dan over een voor- hoofd en nagerecht. Hoe werkt dat dan? We stellen een menu voor samen maar mag zelf ook met ideeën komen. We spreken een tijd en plaats af dat alles wordt gebracht. Heerlijk toch? Kosten van dit drie-gangen menu zijn Euro 29,50 per persoon inclusief eigengemaakt kruidenbrood en boter.

soepen met broodjes

Nieuw in ons assortiment. Drie heerlijke soepen in ouderwetse pannen met heerlijke luxe broodjes. U mag zelf beslissen wat voor soepen u wilt serveren aan uw gasten. Even wat mogelijkheden: Bloemkoolsoep met garnaaltjes, uiensoep, courgettesoep, witlofsoep met spekjes of die heerlijk winterse pompoensoep met pittige gamba’s. We hebben natuurlijk ook erwten, tomaten of groente soep! Kosten van dit arrangement zijn Euro 15,00 per persoon.

stamppot buffet

Het is winter en dan is een stamppot buffet voor een feest waarbij je iedereen een warme maaltijd wilt aanbieden een ideale keuze. Waarom? Iedereen houd van stamppot! Drie stampotten naar keuze. Zuurkool, Boerenkool, wortel en uien of wellicht een rode kool stamppot, alles is mogelijk. Verder maken wij daar een heerlijke pan met gehaktballen en heerlijke jus bij. Uiteraard sappige rookworst, eigengemaakte appelmoes en stoofpeertjes. Kosten van dit buffet zijn Euro 22,50 per persoon.

bbq

De zomer is ideaal voor een BBQ. Het is een specialiteit van Tante San. Vlees en of vis voor een heerlijke bbq worden vers gemarineerd. Eigengemaakte hamburgers, heerlijk gemarineerde gamba’s, gekruide karbonades, vispakketjes etc. De drie salades worden in de ochtend vers gemaakt. Een ouderwetse aardappelsalade een pastasalade en een tomaat mozzarella salade. Maar u mag uiteraard zelf ook met suggesties komen! Kosten van dit BBQ arrangement met drie stukjes vlees of vis per persoon en drie salades naar keuze, stokbrood en eigengemaakte kruidenboter en andere sausjes zijn  Euro 22,50 per persoon. We kunnen ook zeer goed vega bakken!

thema buffetten

We merken steeds vaker dat een feest een bepaald thema heeft. Spaans of Grieks, Frans, Italiaans en dat vinden wij bij Tante San erg leuk! Buffetten waarbij wij in thema koken inclusief cocktails kunnen worden aangevraagd. Kosten: wij maken een offerte na overleg. Niets is te gek!