"Wat is uw champagnemoment"?

Catering met hapjes

De foto’s van deze heerlijke en vooral oogstrelende “gerechtjes” (voorpagina site) spreken voor zich. Wij regelen een complete receptie, feest of opening met drankjes en hapjes. In overleg met u gaan we voor u aan de slag. Inspiratie voor de hapjes vinden wij in de seizoenen. Momenteel is asperge een leuke groente om iets mee te doen. Of een ei mousse met geroosterde kleine tomaatjes.  Maar ook voor een lekker ouderwets bolletje slaatje gemaakt door mam moet u bij ons zijn. Veel kinderen? Dan zijn zelfgemaakte kleine gehaktballetjes en mini saté een grote favoriet. Ook onze choco-aardbei hapjes zijn heerlijk. In de winter zijn wildgerechtjes en hapjes met pompoen een aanrader. Natuurlijk hebben we ook de kleine hapjes in de vorm van een blokje kaas met wat lekkers of een heerlijke plak worst met een uitje. Wat u wilt! De prijs per hapje ligt tussen de Euro 0,50 en Euro 4,50.

Zoete catering

We maken de meest heerlijke verse cupcakes (zie foto’s hiernaast) maar ook scones en taart. De kosten per cupcake zijn Euro 1,00 per stuk of Euro 15,00 voor 12 stuks.

Lunch catering

Een perfecte lunch bestaat uit twee heerlijk belegde verse broodjes. Een kleine ciabatta, een croissant of een kaiserbroodje, noem maar op en we hebben ze in huis. Ze worden in de vroege ochtend vers gehaald bij de Jumbo. Broodjes worden in overleg met u gemaakt met bijvoorbeeld zalm, kaas of ham of brie. Ons broodje ei met bacon is ook niet te versmaden! Ze zijn verder rijk belegd met sla, komkommer, tomaat en andere lekkere dingen. De broodjes kosten Euro 3,50 per stuk en worden bij u afgeleverd. Melk en Karnemelk of sap kosten Euro 2,00 per liter.

Champagne:

Champagne, Chislaine Tribaut et Fils.

We blijven leverancier van de Beste Champagne: Tante San’s Catering verkoopt nog steeds haar favoriete merk Tribaut et Fils uit Hautvillers. Een Rose, Brut of heerlijke Blanc de Blancs kost Euro 35,00 fles en schenkt 7 heerlijke glazen vol.

Ook kunt u een verfrissende Spaanse Cava in Brut of Rose kiezen voor Euro 17,50 per fles.

Drankjes zonder alcohol zoals appelsap uit eigen tuin, cola enz. zijn Euro 2,50.

Samengevat zijn dit de kosten per stuk:

Hapjes Euro 1,50- Euro 4,50
Broodjes per stuk Euro 3,50
Champagne per fles                     Euro  35,00  
  Cava per fles Euro 17,50
  Drankjes zonder alcohol Euro 2,50
     
     
     

*Voor het inhuren van onze prachtige fotografe Karen Hoogland, D.J. Dennis en personeel kijk onder het kopje evenementen!