"Wat is uw champagnemoment"?

Hapjes, High Tea en belegde broodjes.

Hartige hapjes voor gezellige feestjes.:

De foto’s van deze heerlijke “gerechtjes” (voorpagina site) spreken voor zich. Wij regelen een complete receptie, feest of opening met drankjes en hapjes. In overleg met u gaan we voor u aan de slag. Inspiratie voor de hapjes vinden wij in de seizoenen. Er is veel mogelijk. Kosten: Euro 1,50 per stuk. Enkele suggesties:

Chocolade aardbei, Gevulde eitjes, meloen met Serano ham, avocado met gamba, brioche met Franse kaas, peer en walnoot, verse kaas-kruidenstengels, poffertje met gerookte zalm, Thaise wrap, bolletje slaatje op brood.

Lunch catering

Een perfecte lunch bestaat uit twee heerlijk belegde verse broodjes. Een kleine ciabatta, een croissant of een Kaiser broodje, noem maar op en we hebben ze in huis. Ze worden in de vroege ochtend vers gehaald. Broodjes worden in overleg met u gemaakt met bijvoorbeeld zalm, kaas of ham of brie. Ons broodje ei met bacon is ook niet te versmaden! Ze zijn verder rijk belegd met sla, komkommer, tomaat en andere lekkere dingen. De broodjes kosten Euro 3,50 per stuk. We hebben uiteraard ook een simpel broodje kaas of ham met boter. Die kosten Euro 2,50 per stuk. Ze worden bij u afgeleverd. Melk en Karnemelk of sap kosten Euro 4,00 per liter.

Champagne:

Champagne, Chislaine Tribaut et Fils.

We blijven leverancier van de Beste Champagne: Tante San’s Catering verkoopt nog steeds haar favoriete merk Tribaut et Fils uit Hautvillers. Een Rose, Brut of heerlijke Blanc de Blancs kost Euro 35,00 fles en schenkt 7 heerlijke glazen vol.

.

Drankjes zonder alcohol zoals appelsap uit eigen tuin, cola enz. zijn Euro 2,50.

Samengevat zijn dit de kosten per stuk:

Hapjes Euro 1,50
Broodjes per stuk Euro 3,50 of Euro 2,50
Champagne per fles Euro 35,00  
  Cava per fles Euro 17,50
  Drankjes zonder alcohol Euro 2,50