"Wat is uw champagnemoment"?

Hapjes, High Tea en belegde broodjes.

Hartige hapjes voor gezellige feestjes.:

De foto’s van deze heerlijke  “gerechtjes” (voorpagina site) spreken voor zich. Wij regelen een complete receptie, feest of opening met drankjes en hapjes. In overleg met u gaan we voor u aan de slag. Inspiratie voor de hapjes vinden wij in de seizoenen. Er is veel mogelijk. Kosten: Euro 1,50 per stuk. Enkele suggesties:

Chocolade aardbei, Gevulde eitjes, meloen met serranoham, avocado met gamba, brioche met Franse kaas, peer en walnoot, verse kaas-kruidenstengels, poffert met gerookte zalm, Thaise wrap,  bolletje slaatje op brood.

Zoete catering, High Tea.:

We maken de meest heerlijke verse taartjes (zie foto’s hiernaast) maar ook scones en taart. Zo hebben wij voor Euro 20,00 per persoon een complete High Tea. Wat krijgt u dan:? Scones met beleg, worteltaartjes, appeltaart, chocolade aardbeien, zalm sandwiches, kaas-komkommer sandwiches, hete bouillon, smoothy van vers fruit en lekkere yoghurt granola.

Lunch catering

Een perfecte lunch bestaat uit twee heerlijk belegde verse broodjes. Een kleine ciabatta, een croissant of een kaiserbroodje, noem maar op en we hebben ze in huis. Ze worden in de vroege ochtend vers gehaald. Broodjes worden in overleg met u gemaakt met bijvoorbeeld zalm, kaas of ham of brie. Ons broodje ei met bacon is ook niet te versmaden! Ze zijn verder rijk belegd met sla, komkommer, tomaat en andere lekkere dingen. De broodjes kosten Euro 3,50 per stuk. We hebben uiteraard ook een simpel broodje kaas of ham met boter. Die kosten Euro 2,00 per stuk. Ze  worden bij u afgeleverd. Melk en Karnemelk of sap kosten Euro 2,00 per liter.

Champagne:

Champagne, Chislaine Tribaut et Fils.

We blijven leverancier van de Beste Champagne: Tante San’s Catering verkoopt nog steeds haar favoriete merk Tribaut et Fils uit Hautvillers. Een Rose, Brut of heerlijke Blanc de Blancs kost Euro 35,00 fles en schenkt 7 heerlijke glazen vol.

Ook kunt u een verfrissende Spaanse Cava in Brut of Rose kiezen voor Euro 17,50 per fles.

Drankjes zonder alcohol zoals appelsap uit eigen tuin, cola enz. zijn Euro 2,50.

Samengevat zijn dit de kosten per stuk:

Hapjes Euro 1,50
Broodjes per stuk Euro 3,50 of Euro 2,00
Champagne per fles Euro  35,00  
  Cava per fles Euro 17,50
  Drankjes zonder alcohol Euro 2,50
     
     
     

*Voor het inhuren van onze prachtige fotografe Karen Hoogland, D.J. Dennis en personeel kijk onder het kopje evenementen!